Astazi,24.11.2021,am avut sedinta de consiliu local. Sedinta a avut loc online,pe zoom,am inregistrat-o,atasez link cu sedinta completa la final postare, impreuna cu link convocator.

✔La finalul sedintei,am adresat cateva intrebari domnului primar,intrebari legate de probleme ce mi-au fost ridicate de mai multi locuitori ai comunei.

✅Legat de contractul de concesiune gaz:

✔la inceputul anului am fost informat ca acesta expira in mai 2021,in sedinta din aprilie am sustinut necesitatea intocmirii unui caiet de sarcini pentru a fi organizata licitatia pentru concesiune, apoi in mai am primit informatii ca acest contract ar fi valabil pe o perioada mult mai lunga, am solicitat lamuriri pe acest subiect. Am intrebat si despre posibilitatea ca acest contract sa fie studiat de orice persoana interesata-Gasiti detalii in videoclipul atasat.

✔ am intrebat de situatia inceperii lucrarilor la extinderea magistralei de gaz catre Sacalaz si ultimul Puz din Sanmihaiu Roman spre Sanmihaiu German – Aici sunt vesti bune,conform celor spuse de primarie,cei de la Premiere au adus materialele pentru inceperea lucrarilor.

✅Legat de retea apa Aquatim,am pus doua intrebari primite de la cetateni:

✔multe locuinte au probleme cu presiunea apei,ce solutii sunt?

✔cum trebuie sa procedeze cei racordati recent la reteaua de apa,pentru a incheia un contract cu Aquatim Raspunsurile la ambele intrebari sunt in videoclipul atasat la postare:https://youtu.be/1rsm7k221CM

Link inregistrare sedinta completa:https://youtu.be/APna5QKONSw

Cosmin Buzan – consilier local din partea USR-PLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *