Ma numesc Oprea Nicolae, am 40 de ani, sunt casatorit si am o fetita. De profesie sunt inginer geodez/topograf si membru USR Sanmihaiu Roman din anul 2020.

In Sedinta Ordinara de Consiliu Local ce a avut loc in data de 20.12.2023 am fost validat ca si consilier local din partea partidului USR.

Am absolvit Liceul Tehnic ‘’Iulian Dracea’’ Timisoara – sectia topografie, Colegiul Universitar de Cadastru si Carte Funciara, Facultatea de Geodezie in cadrul U.S.A.M.V.B – specializarea inginerie geodezica – Masuratori terestre si Cadastru. Lucrez inca din timpul facultatii de la varsta de 21 de ani. La 25 de ani ocupam functia de Manager Calitate in cadrul unei companii multinationale.

În momentul actual activez in cadrul Administratiei Bazinale de Apa Banat, unde coordonez activitatea de masuratori terestre de inalta precizie si activitatea de intabulari.Totodata activeaz si in sfera privata ca si inginer topograf autorizat.

Sunt autorizat ANCPI sa verific si sa execut lucrari de cadastru, geodezie si cartografie in categoria B inca din anul 2013.

Am o vasta experienta acumulata de-a lungul a mai bine de 15 ani in management, organizarea echipelor de oameni, cadastru, topografie, urbanism, masuratori terestre de specialitate si inalta precizie, drept funciar si amenajarea teritoriului.

În calitate de Consilier Local , o sa imi folosesc toata experienta acumulata , pentru a face tot ceea ce îmi sta în putinta pentru binele Comunei Sanmihaiu Roman si al locuitorilor sai.

Este un angajament pe care ma stadui sa îl respect pe parcursul acestui an de mandat si pe care mi-l asum pe deplin.

Oprea Nicolae, Consilier local USR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *