Astazi 28.03.2024 ora 10:00 a avut loc sedinta Ordinara de Consiliu Local al comunei Sanmihaiu Roman.

Pe langa ordinea de zi, pe lista de suplimentare s-au regasit inca 4 puncte , si anume:

9. Extinderea valabilitatii scrisorii de garantie pentru proiectul ”Construire gradinita si after school” in loc. Utvin.

10. Vanzare directa teren atribuit pe Legea 15 cu suma de 17 euro mp

11. Vanzare directa teren atribuit pe Legea 15 cu suma de 18 euro mp.

12. Lucrare topo de repozitionare in CF drum public fara diminuarea suprafetei din acte.

In urma sedintei pe comisii si a discutiilor din plenu CL , consilierii locali USR au avut urmatoarele obiectii:

# la punctul 5 de pe ordinea de zi ” incheierea unui nou contract de servicii consultanta, asistenta si reprezentare juridica’ ( vechiul contract fiind expirat de 3 luni) consilierii USR au cerut ca la urmatoarea sedinta sa fie prezentat in C.L. un raport de activitate aferent contractului anterior.

# la punctul 7 ”proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unor protocoale de finantare cu unitatile de cult aflate pe raza UAT Sanmihaiu Roman, am cerut sa ni se prezinte in vederea studierii justificarile si cererile facute de fiecare cult in parte, cereri ce le-am corelat cu tabelul defalcat pe sume, pus la dispozitie de catre primarie.

# la punctele 10 si 11 ce s-au regasit pe suplimentarea ordinii de zi, consilierii USR au votat impotriva. Justificarea noastra a fost pretul foarte mic la care se vand aceste imobile. Mentionam ca pe grilele notariale sumele minime la care se fac tranzactiile si se platesc taxele notariale aferente contractului de vanzare-cumparare sunt de aprox. 50 euro/ mp – Utvin ; 45 euro/mp – Sanmihaiu Roman si 18 euro/mp – Sanmihaiu German.

cu stima,

Nicolae Oprea, Consilier Local USR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *