Consilieri Locali

USR in mandatul 2020 -2024 a avut 2 CL:

Consilier Local Oana Miculaiciuc

Mă numesc Oana Miculaiciuc, am 39 de ani iar din anul 2008, împreună cu familia mea, am achiziționat o locuință și ne-am stabilit în  localitatea Utvin .

Am absolvit facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica din Timișoara.

Sunt ardeleancă la origini și de profesie inginer. De la terminarea facultății, lucrez în domeniul privat, pentru companii multinaționale (10 ani în industria automotive și ultimii 3 ani în industria ceramică), ocupându-mă de partea administrativă și de contracte. Sunt responsabilă de investiții precum și de optimizarea continuă și bună funcționare a fabricii: să găsesc cele mai bune oferte și să întocmesc contracte pentru investiții, utilități, materie primă și piese de schimb, transporturi.

Vreau să-mi folosesc cunoștințele dobândite precum și energia de care dispun pentru îmbunătățirea calității vieții în cele 3 localități ale comunei noastre și credeti-ma, SE POATE!

Există loc de îmbunătățiri substanțiale, și, cu efort, viziune și voință din partea unei noi administrații, Sănmihaiu Roman poate fi altfel!

Consilier Local Nicolae Oprea

Sunt Oprea Nicolae, am 41 de ani, de meserie inginer geodez/topograf cu peste 15 ani de experientă în cadastru, urbanism și amenajarea teritoriului .

Sunt căsătorit și am o fetita de care sunt măndru si de mai bine de 10 ani numesc comuna Sânmihaiu Român „acasă”

Sunt o persoana activă, am început să lucrez de la vârsta 21 de ani, chiar din timpul facultății; am activat și activez atât în sfera privată cât și în cea publica, gestionînd activitati si proiecte de avengură cu diverse instituții de stat si private.

La vârsta de 25 de ani ocupam funcția de Manager Calitate în cadrul unei companii multinaționale.

În prezent sunt expert topograf responsabil de partea de cadastru și intabulări în cadrul Administrației Bazinele de Apă Banat dar și inginer topograf autorizat ANCPI în privat.

Activez în echipa tehnica ABA Banat de implementare proiecte PNRR și fonduri europene de anvergură ca și expert topograf, proiecte ce depășesc suma de 200.000.000 lei. Prin proiectele mele am reușit sa reduc cheltuielile Administrației Bazinale de Apă Banat cu intabulările de-a lungul timpului cu mai bine de 1.000.000 lei.

În calitate de Consilier Local , o sa imi folosesc toata experienta acumulata , pentru a face tot ceea ce îmi sta în putinta pentru binele Comunei Sanmihaiu Roman si al locuitorilor sai.

Este un angajament pe care ma stadui sa îl respect pe parcursul acestui an de mandat si pe care mi-l asum pe deplin.