In sedinta de consiliu din 28.11.2023, pe ordinea de zi au fost urmatoarele puncte :

-aprobarea stdiului de fezabilitate/documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii „Modernizare străzi in comuna Sânmihaiu Român, județul Timiș”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului;

-vanzarea directa a unui imobil si teren in suprafata de 412 mp in loc. Sanmihaiu Roman la pretul de 15,95 eur/mp;

-inscrierea in domeniul privat al comunei Sanmihaiu Roman a unui teren de 444 mp cu destinatia drum;

-Reanalizarea Hotărârii consiliului local nr.85/28.09.2023 Privind aprobarea solicitarii de prelungire a Scrisorii de Garantie de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA-IFN, in conformitate cu prevederile OUG 79/2009 pentru realizarea investiției: “MODERNIZARE STRĂZI ÎN COMUNA SÎNMIHAIU ROMÂN: SATELE SÎNMIHAIU ROMÂN, SÎNMIHAIU GERMAN ŞI UTVIN”;

In afara celor mentionate mai sus , s-a mai discutat situatia scolii din Utvin unde, probabil unii dintre dvs ati observat a fost o perioada in care lucrarile au stagnat. S-a intamplat din cauza constructorului care a facturat cantitati mai mari decat cele effectuate aceasta ducand la neplata facturilor care a atras dupa sine oprirea lucrarilor de catre constructor. Acum situatia a fost remediata, s-au rafacut si platit facturile iar constructorul a reluat lucrarile.

Pentru toate punctele enumerate mai sus exceptand vanzarea directa a imobilului din Sanmihaiu Roman, consilierii USR au votat “pentru”.

Va multumesc pentru atentie si va stau la dispozitie pentru orice intrebari legate de subiectele care tin de Consiliul local Sanmihaiu Roman.

Va doresc o zi placuta tuturor.

Oana Miculaiciuc-Consilier local al comunei Sanmihaiu Roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *